Två av grundarna om seven

Seven of sweden är ett lifestyle-koncept där sport och mode förenas genom innovation, design och kvalitet. Henrik Larsson och Andreas Granqvist, tidigare fotbollsspelare och numera padelentusiaster är stolta medgrundare av detta varumärke.

Efter vår tid på fotbollsplanen fann vi en gemensam passion i padel, en sport där dynamiken från fotbollen förenas med elegansen och stilen från tennis. Denna passion, kombinerad med vårt intresse för mode och design, inspirerade oss att vara med på resan "seven of sweden".

Detaljerna gör helheten

Vår filosofi är enkel men kraftfull: "detaljerna gör helheten". Därför lägger vi stor vikt vid de små men innovativa detaljerna som genomsyrar alla våra produkter. Varje del, från utrustning och tillbehör till kläder, är utformad med en vision om att erbjuda praktiska lösningar utan att kompromissa med stil eller kvalitet.

För dig med passion för mode och sport

Genom seven of sweden kan produkter erbjudas som inte bara speglar vår passion för sport och mode, utan också vår strävan efter perfektion och kvalitet. Det är därför vi ser till att alla allt som seven of sweden erbjuder håller toppklassstandard.

För oss är seven of sweden mer än bara ett varumärke. Det är en representation av det vi älskar mest: att förena sport och mode genom innovation, design och kvalitet. Vi hoppas att du som spelar padel kommer att uppskatta seven of sweden lika mycket som vi gör.