Frakt

LEVERANSTIDER OCH KOSTNADER

Seven of Sweden levererar till de flesta länder! Beroende på leveranssätt erbjuder vi fri leverans inom hela Sverige. Leveranstiden är vanligtvis 1-3 arbetsdagar från lagd order. Vi gör vårt bästa för att skicka din beställning inom en dag efter att beställningen gjorts. Ibland kan det ta 1-2 dagar extra på grund av förseningar från fraktbolaget och / eller om vårt lager just har en hög ordervolym att hantera. Vi gör alltid vårt bästa för att leverera så snabbt som möjligt!
Du kan alltid se leveransalternativ, leveranstid samt kostnader för leveranser till andra länder genom att välja land i kassan på vår hemsida.

POSTNORD

Ditt paket levereras till ditt närmaste utlämningsställe med 1-2 dagars leveranstid.

DHL

Ditt paket levereras till hemadress eller närmaste utlämningsställe med 1-3 dagars leveranstid.

Du får SMS-avisering, möjligt att följa leveransen direkt i mobil/dator i båda alternativ ovan.

Om du begärt att paketet lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig från och med att chauffören lämnat leveransen.

ÄNDRA LEVERANSADRESS

Dubbelkolla alltid din adress innan du slutför en beställning. Har du råkat skriva in fel adress ber vi dig att kontakta oss.

SPÅRA EN ORDER

Så fort ditt paket skickas från vårt lager i Sverige får du ett mail med en spårningslänk där du kan följa din order och se när den anländer till din adress / närmaste utlämningsställe. Observera att spårningsinformationen kan ta upp till cirka 24-timmar att uppdateras.
Glöm inte att ta en titt i din skräppost eftersom mail kan ibland hamna där.

Om du inte har fått din spårningslänk inom 24timmar ifrån orderbekräftelse så kontakta oss, vi hjälper dig att spåra försändelsen.

Vi svarar vanligtvis på alla förfrågningar inom 24 timmar på vardagar.