Meet ambassador #1 Lisette

Padelentusiasten som blev ambassadör för seven of sweden

Lisette har ett omåttligt stort engagemang och kärlek till padel, och började spela padel i Hässleholm, Sverige med omnejd. Med ett naturligt intresse för spelet och en vilja att alltid förbättra sig, blev hon snabbt en bekant syn på turneringar och padelklubbar.

Lisette ambassadör seven

Ett varumärke som motsvarar personliga preferenser

Det var Lisettes genuina intresse för padel och hennes positiva inställning som gjorde att hon fick upp ögonen för seven of sweden och kände att det var ett varumärke som hon verkligen ville verka för. Ett varumärke som delade hennes värderingar om hälsa, gemenskap och personlig utveckling.

Läs intervjun med ambassadören Lisette

Vi gjorde en intervju med Lisette för att få reda på vad som gör seven så intressant. Och så här svarade hon:

Vad fick dig att vilja bli ambassadör seven of sweden?

Det som fick mig att välja Seven of Sweden var att det skulle vara roligt att testa ett nytt märke som inga i min klubb testat innan. Stilrena rack och kläder som är väldigt viktigt då man vill se snygg ut på banan. Men även kvaliteten på både rack och kläder är något utöver det vanliga.

Hur känner du att seven of swedens racket och kläder påverkar ditt spel på banan men också utanför padelhallen?

Racken är lätta och sköna för hand och arm, snygg design och att där finns ett rack för olika speltyper och nivåer.

Klädernas material är mjuka, sköna och det känns att det är bra kvalitet. Kläderna är luftiga och är sköna när man kör långa och hårda matcher eller tävlingar.

Jag använder ju alltid jerseybyxan och matchande hoodie till som är enormt sköna att ha på sig både innan och efter spel så kroppen håller värmen så skador förhindras.

Efteråt kan jag även känna mig snygg om man skulle behöva in och handla efter träning/match/tävling, då drar jag på mig byxan över kjolen och hoddisen över linne.

Så dessa två produkter uppskattar jag väldigt mycket i seven of sweden kollektion.

Lisette padel in action

Vilka egenskaper hos seven of sweden-produkterna uppskattar du mest när du spelar en intensiv match?

Jag använder GSM-racket som jag anser hjälpa mig på banan att ha kontroll över bollen, ett förlåtande rack där det hjälper mig att få mer tryck i bollarna.

Kan du berätta om en minnesvärd match eller ögonblick där seven of sweden-utrustningen verkligen gjorde skillnad?

Under en sanktionerad tävling använde jag mitt GSM-rack för första gång i en tävling. Lite nervöst hur jag nu skulle spela med det i jämförelse med mina tidigare rack.

Det lätta racket gjorde att jag och racket snabbt blev ett. Under tävlingen kände jag ett lugn som jag aldrig känt innan med andra rack samt att jag kände en sådan kontroll i de lugna bollarna men även när jag kom fram på nät hjälpte det mig att ge det här lite extra.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att börja använda seven of sweden-produkter för första gången?

Testa deras produkter, ni kommer inte ångra er! Jag är väldigt kräsen när det gäller rack och kläder men här har de verkligen tänkt till.

Vad tycker du urskiljer seven of sweden från andra padelvarumärken på marknaden?

Seven of Sweden för mig är ett unikt företag som satsar på kvalitet och de som provat mina rack har blivit positivt överraskade🎾 och sen är det alltid trevligt med svenska företag 😍 

Om Seven ambassadörsprogram

Seven of Sweden erbjuder ett engagerande och givande ambassadörsprogram för alla padelentusiaster och för dig som tävlar, på alla nivåer.
Som ett ledande varumärke inom padelvärlden är vår vision att inte bara erbjuda produkter av högsta kvalitet utan också att bygga en stark och passionerad padelgemenskap.

Som ambassadör hos oss blir du en viktig del av vår familj och spelar en central roll i att öka kännedomen om vårt varumärke. Dina uppgifter som ambassadör innefattar att använda och framhäva våra produkter både på och utanför banan, genom att dela din padelresa på sociala medier och allmänt vara en bärare av varumärket seven of sweden för att inspirera fler padel-lovers.

Dessutom kommer du att vara inbjuden att delta i olika padelaktiviteter och evenemang som vi arrangerar.

Som tack för ditt engagemang och din passion för sporten erbjuder vi dig inte bara en exklusiv utrustning från vårt sortiment, inklusive padelrack, kläder och tillbehör, utan också förmånliga rabatter på hela sortimentet.

Bli ambassadör du med

Är du lika passionerad för padel som vi är? Vill du vara en del av en växande sport och hjälpa till att sprida kärleken till padel? Då är du perfekt för att bli en av våra ambassadörer! Vi välkomnar alla som delar vår entusiasm och vill bidra till padelsportens tillväxt.

För att ansöka, besök vår ambassadörssida, där det också finns mer information och ett enkelt formulär för att lämna in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vår Seven of Sweden-familj!

Regresar al blog