Nytt samarbete!

seven of sweden i nytt samarbete med padelsyskonen Tea och Leo Hylander

seven of sweden, varumärket inom padelutrustning och kläder, är stolta över att meddela sitt senaste partnerskap med de elitsatsande syskonen Tea och Leo Hylander. Detta samarbete markerar en spännande utveckling för seven of sweden och stärker närvaron inom padelvärlden. 

Syskonen Hylander, kommer att representera varumärket genom sina prestationer på banan. Tea och Leo kommer inte bara vara ambassadörer för seven of sweden, utan de kommer också att vara till stor hjälp i utvecklingen av kläder och rack.
Medgrundarna av seven of sweden, den svenska fotbollslegendaren Henrik Larsson och den framstående fotbollsspelaren Andreas Granqvist, hälsar entusiastiskt syskonen Hylander välkomna till seven-familjen. Larsson och Granqvist ser fram emot att samarbeta med Tea och Leo och är övertygade om att deras passion för padel och deras kompetens kommer att vara en fantastisk tillgång för varumärket.

Henrik Larsson kommenterar: "Vi är mycket glada över att välkomna Tea och Leo till Seven of Sweden. Deras dedikation till sporten och deras personligheter speglar våra värderingar som varumärke. Vi ser fram emot att växa och nå nya höjder tillsammans."
Andreas Granqvist tillägger: "Att ha syskonen Hylander ombord är en fantastisk möjlighet för oss att utveckla vårt sortiment och erbjuda våra kunder något unikt. Vi ser verkligen fram emot att samarbeta och utveckla produkter tillsammans."
seven of sweden förblir engagerade i att erbjuda högkvalitativ utrustning och kläder till padelentusiaster över hela världen. Samarbetet med Tea och Leo Hylander kommer säkerligen att förstärka varumärkets ställning inom padelindustrin.
Back to blog